Team

 

Waarom U voor ons kiest

Wat wij als team voor u willen betekenen is uw dier zo gezond mogelijk te houden want een gezond dier is een blij dier. De jaarlijkse gezondheidscontrole is hierin heel belangrijk. Punten die dan aan de orde komen zijn:

Gezondheids check up
Door de jaarlijkse gezondheidscontrole van uw dier kunnen wij problemen in een vroeg stadium onderkennen en, indien nodig, ingrijpen. Naarmate uw dier ouder wordt is dit steeds belangrijker. Vanwege hun aard zullen dieren problemen zoveel mogelijk proberen te verbergen. Aan ons de taak het toch vroegtijdig te ontdekken.
Ongediertebestrijding
Vlooien teken en wormen zijn niet alleen vervelend voor uw dier maar kunnen ook gevaar op leveren voor u of uw (klein)kinderen. Wij informeren u over de diverse middelen die voorhanden zijn en wat de voor en nadelen zijn.
Voeding
Voeding is een steeds grotere plaats in de gezondheid van het huisdier gaan innemen. Met voeding is een groot aantal gezondheidsklachten te verbeteren of zelfs te verhelpen. Hierbij kunnen we denken aan blaasproblemen, gewrichtsklachten of zelfs schildklierproblemen. Onze para-veterinairen zijn tevens voedingsconsulente en u kunt van ons een onderbouwt advies verwachten.