Afspraken

Openingstijden

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 19.30 voor het ophalen van medicijnen en voer. Behandeling op afspraak van 09.00 tot 18:30 uur (uitgezonderd spoedgevallen).

Behandeling en onderzoeken
Wij werken op afspraak. Door op afspraak te werken vermijden wij lange wachttijden wat onnodige stress bij uw huisdier helpt voorkomen en kunt u een tijd plannen dat het u uitkomt. Het maken van een afspraak heeft geen invloed op de prijs van het consult.

Wij stellen het zeer op prijs wanneer u 5 minuten van te voren aanwezig bent.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen tussen 09.00 en 18:00 uur. Wilt u dezelfde dag nog terecht kunnen, belt u dan bij voorkeur tussen 09.00 – 12.00 uur zodat wij u ook daadwerkelijk deze dag kunnen inplannen. Dit geldt natuurlijk niet voor spoedgevallen.

Als u wilt weten hoe het met de gezondheid van uw huisdier is gesteld, raden wij u aan gebruik te maken van de jaarlijkse gezondheidscontrole in onze praktijk.

Eventuele gezondheids- en/of gedragsproblemen worden dan besproken. Tijdens deze controle kunnen ook de voor uw huisdier benodigde vaccinaties plaats vinden. Wij vaccineren op maat en in overleg met u.Indien nodig wordt er een voedingsadvies gegeven.

U ontvangt voor deze jaarlijkse gezondheidscontrole ieder jaar een oproep.

Dieetvoeders, medicijnen en voedingssupplementen
Deze kunnen tijdens de openingstijden bij de assistente worden afgehaald.